Cultuurplatform voor Gilze en Rijen

  

  

 

 

 

Mark Tittulaer

 

 

 

TooN! stelt zich voor

Stichting TooN! is het platform waar jij je creatieve talenten kunt ontdekken, tonen en ontwikkelen. We zijn er voor alle inwoners van Gilze, Rijen, Molenschot en Hulten, maar we doen het ook vooral samen met jullie.

 

Zo vind je op onze website een aanbod cursussen en workshops op het gebied van muziek, zang, dans en beeldende kunst van verschillende aanbieders. Mis je iets of heb je zelf wensen of plannen voor kunstzinnige, creatieve en culturele activiteiten? Laat het ons weten via info@toonjetalent.nl. Samen bekijken we dan hoe we jouw idee kunnen realiseren.

 

Voor onze dienstverlening maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van geschoolde docenten met ruime praktijkervaring, kunstenaars en andere professionals.

 

Daarnaast betrekken we jullie als bewoners graag bij community art projecten. Hierbij zetten we kunst- en cultuur in om maatschappelijke onderwerpen onder de aandacht te brengen en mogelijk oplossingen te vinden. Hierbij draait het vooral om verbinding en betrokkenheid.

 

Ook het bedrijfsleven en non-profit organisaties kunnen een beroep doen op TooN!. We kunnen helpen met het oplossen van interne en externe vraagstukken door middel van bijvoorbeeld kunstprojecten.

 

 

Wij zijn TooN! en we zijn er voor jou!
Heb je vragen, wensen of ideeën en wil je die graag aan TooN! voorleggen?

 

Neem dan contact op Mark Tittulaer, coördinator bij TooN!

Hij is op dinsdag, woensdagochtend en donderdag aanwezig in

Cultureel Centrum De Boodschap of telefonisch bereikbaar via
0161 – 22 43 14. 

Een mailbericht kun je sturen naar info@toonjetalent.nl .

 

 

 

De missie van TooN!
TooN! biedt ruimte aan alle inwoners om hun artistieke en culturele talenten te ontplooien.
We brengen alle activiteiten van cultuurparticipatie en cultuur educatie samen als het culturele en sociale hart van Gilze en Rijen.

 

De visie van TooN!

TooN! ziet cultuur als de verbindende factor om het culturele en sociale hart levend, vernieuwend en ondernemend aan te jagen en te verbinden.