Cultuurplatform voor Gilze en Rijen

Cursus viool

Lijkt het je geweldig om viool te leren spelen? Kom dan naar Het KunstPodium. Je kunt bij ons snel en goed viool leren spelen onder begeleiding van docent David Peijnenborgh, die heel wat uurtjes heeft doorgebracht met zijn viool. David Peijnenborgh is naast docent bij Het KunstPodium ook eerste violist bij het Metropole Orkest.

David Peijnenborgh zal je stimuleren om ook samen met andere muziek te maken. Bijvoorbeeld in een band, een ensemble of in een samenspelproject dat tijdens het schooljaar wordt georganiseerd.

 

Vioolles bij Het KunstPodium:
-persoonlijke aandacht
-professionele begeleiding
-lessen in eigen tempo
-voor beginners en gevorderden

 

Jaarcursus

Na de zomervakantie begint het nieuwe seizoen dat bestaat uit 39 lesweken. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven voor een jaarcursus Muziek. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met de muzieklessen.

 

Tussentijds instromen

Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast naar het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen.

 

Vragen?

Heb je nog vragen over de inschrijving of andere vragen? Neem dan contact op met Het KunstPodium via info@hetkunstpodium.nl of tel. 0162-315055.

Meer informatie

Neem contact op
Toon telefoonummer
0162-315055
Toon emailadres
Discipline: muziek
Looptijd: Jaarcursus
Lesduur: Individueel (20 min.) / duo (30 min.) / trio (45 min.)
Prijs: € 522,- voor jaarcursus (individueel 20 min) of € 355,- voor duo/trioles
Type: Cursus
Locatie: CC De Boodschap
Leeftijd: 6 tot 9 jaar
9 tot 12 jaar
12 tot 18 jaar
Aanbieder: Het KunstPodium
Meer informatie
Lijkt het je leuk, maar heb je meer informatie nodig?
Neem contact met ons op:
Toon telefoonummer
0162-315055
Toon emailadres
Deel deze pagina