Cultuurplatform voor Gilze en Rijen

Theatercoach

Hoe presenteer je een lied, een tekst en jezelf op het podium? Anton Wolvekamp coacht op maat voor musical en singer-songerwriting.

Ik ben schrijver, componist, tekstdichter, regisseur, (muziek)leerkracht basisonderwijs en Rots en Water trainer en ben in mei jl. begonnen als zelfstandig theatercoach. De pilot is mij en mijn leerlingen zeer goed bevallen, dus na de zomervakantie ga ik hier natuurlijk mee door!

Als theatercoach combineer ik mijn opleiding en ervaring en wil ik jonge (musical)talenten inspireren, motiveren en samen mooie dingen creëren. Tijdens het coachingstraject ligt de focus op zang, spel én persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren hun talenten leren kennen en ontwikkelen en tegelijkertijd met beide benen stevig op de grond blijven staan. Met een rotsvast zelfvertrouwen kunnen schitteren in de spotlights, weten wat je zegt en zingt en dat kunnen overdragen aan je familie, je vrienden en/of een (al dan niet) uitverkochte theaterzaal.

De (individuele) coaching is bedoeld voor ambitieuze, beginnende en gevorderde musicalzangers/acteurs en singer-songwriters van 10 tot 20 jaar. Dit seizoen kun je een traject volgen van 12, 24 of 36 weken (€ 12,50 per training van 30 minuten). Aanmelden kan via antonwolvekamp.theatercoach@gmail.com.

Meer informatie

Neem contact op
Toon telefoonummer
Toon emailadres
Discipline: theater
Looptijd: 12-24-36 weken
Lesduur: 30 minuten
Prijs: € 12,50 per training van 30 min.
Type: Cursus
Locatie: CC De Boodschap
Leeftijd: 9 tot 12 jaar
12 tot 18 jaar
Aanbieder: Anton Wolvekamp
Meer informatie
Lijkt het je leuk, maar heb je meer informatie nodig?
Neem contact met ons op:
Toon telefoonummer
Toon emailadres
Deel deze pagina