Cultuurplatform voor Gilze en Rijen

Streetdance voor KLEUTERS!

De kinderen leren spelenderwijs op de muziek bewegen. De basisvormen van streetdance zoals bouncen komen elke week terug in een andere vorm.
Ze starten met een opwarming, bewegen op verschillende soorten muziek, leren mimiek, coördinatie, posities, dansspelletjes, maar ze leren ook een echte dans aan die ze op het einde van het jaar mogen laten zien in het theater tijdens de eindvoorstelling. Hoe stoer dat deze kindjes dit dan zelf kunnen! Kom jij ook mee doen?
Al ruim 10 jaar geeft Dansschool Jelske – the art of moving op een enthousiaste manier lessen streetdance en hip hop. Met invloeden van modern tot breakdance ervaar je als danser de meest uiteenlopende dansstijlen in onze lessen.
Naast danslessen verzorgen we ook workshops en zijn we te vinden op vele evenementen. Als afsluiter van het seizoen hebben we ieder jaar een eindshow in de vorm van een dansshow of een spectaculaire theaterproductie. Voor dansers van 5 tot 85 jaar is Jelske – the art of moving the place to be als fun en enthousiasme voorop staan. Een proefles meedoen is natuurlijk gratis Have fun & dance!

Meer informatie

Neem contact op
Toon telefoonummer
0628868142
Toon emailadres
Discipline: dans
Looptijd: 3 maanden
Lesduur: 55 min
Prijs: 58,- per kwartaal (muv zomer)
Type: Cursus
Locatie: CC De Boodschap
Leeftijd: kleuters
Aanbieder: Dansschool Jelske- The art of moving
Meer informatie
Lijkt het je leuk, maar heb je meer informatie nodig?
Neem contact met ons op:
Toon telefoonummer
0628868142
Toon emailadres
Deel deze pagina